RRHH Headhunting de perfils IT, Digital & Engineer

Connectem persones de forma àgil i transparent per a aconseguir els teus objetius

Som especialistes en RRHH, busquem talents amb perfil IT, Digital & Engineer per a tot tipus d’empreses

Els nostres Serveis

T’acostem als teus objectius

L’objectiu principal d’AddYou és connectar el talent amb les oportunitats professionals adequades, a través de processos personalitzats i adaptats a les necessitats i experiències de cada empresa i de cada candidat/a.

T’uneixes a nosaltres?

headhunting146x146

Recruiting & Headhunting

Busquem al perfil ideal per a cada oportunitat d’ocupació, connectant persones amb oportunitats professionals, que encaixin amb la filosofia d’empresa i estalviant temps en el teu procés de selecció de RRHH.

startup146x146

Startups

Oferim un servei a mida per a funcionar com a departament de RRHH extern, definir les oportunitats professionals, els processos de selecció i la gestió dels recursos a llarg termini, sempre creixent al vostre costat.

puzzle146x146

Noves promeses

Som especialistes a incorporar joves talents del sector Digital & IT que aportaran frescor i noves metodologies a la teva organització. A més, gestionem convenis amb escoles de negocis i universitats.

Especialistes en perfils IT, Digital & Engineer

La nostra trajectòria en el sector dels RRHH i més concretament en el sector IT & digital, ens permet trobar el talent que necessita el teu projecte per a aconseguir resultats òptims.

Les Etapes

Connectem per a triomfar?

number_1

Definició del perfil

Un treball en equip entre AddYou i l’organització que ens permet concretar les capacitats i habilitats que necessita la persona, així com les funcions que haurà de dur a terme. A més, aprofundim sobre la cultura corporativa, el tipus d’equip i les metodologies de cada empresa.

number2

Inbound Recruiting


De manera proactiva i a través de diferents metodologies contactem amb els professionals més adequats per a cada procés de selecció. L’experiència en selecció de personal d’AddYou ens permet connectar persones amb empreses amb una visió i valors corporatius totalment alineats.

number3

Selecció de talents

A través de les nostres entrevistes, amb tècniques i metodologies específiques, que les converteixen en converses dinàmiques i naturals, coneixem a fons a les persones, descobrim les seves expectatives i inquietuds per a trobar la millor oportunitat professional.

number4

Trobem el “match”


Després de conèixer als diversos professionals en el nostre procés de selecció de personal, valorar les seves habilitats, la seva manera de treballar i entendre les seves expectatives, valorem juntament amb l’empresa quina persona va més en línia amb la cultura empresarial i l’oportunitat professional que ofereix. Així aconseguim satisfer totes les necessitats. 

number5

Seguiment onboarding

Després d’un procés de selecció que suposa una nova experiència en la trajectòria professional de cada candidat/a, realitzem, durant els primers mesos de col·laboració, un acompanyament als talents i empreses. Ens permet consolidar la relació i aconseguir els millors resultats per a millorar dia a dia.

Els nostres Valors

Si t’identifiques amb ells, l’èxit està assegurat

Persones
Agilitat
Compromís
Innovació
Col·laboració
Persones
Compromís
Innovació
Agilitat
Col·laboració

Equip Addyou

Especialistes en IT, Digital & Engineer

Som Alicia i Noemi, psicòlogues, amigues i sòcies a AddYou. Ens vam conèixer l’any 2005 i des de llavors, no ens hem separat!

La nostra trajectòria en l’àmbit dels RRHH sempre ha anat lligada a multinacionals i mitjanes empreses en les quals hem après moltes coses, sobretot a donar-li valor al temps, al nostre i al dels altres.

Després de 15 anys d’aprenentatge, esforç, èxits i algun fracàs, apostem per lluitar, aconseguir el nostre somni i fundar juntes la nostra pròpia empresa de selecció, AddYou.

T’uneixes a nosaltres?

Ofertes d’Ocupació

Troba el teu lloc

A AddYou ens dediquem a posar en contacte el teu talent amb els projectes que et permetin continuar creixent a nivell professional a llarg termini. Som especialistes en el sector Digital, IT & Engineer. Si aquest és el teu camp d’“expertise” no dubtis a consultar les nostres ofertes i aviat ens posarem en contacte amb tu per a començar a conèixer-nos millor.

Ofertes d’Ocupació

Troba el teu lloc

A AddYou ens dediquem a posar en contacte el teu talent amb els projectes que et permetin continuar creixent a nivell professional a llarg termini. Som especialistes en el sector Digital, IT & Engineer. Si aquest és el teu camp de “expertise” no dubtis a consultar les nostres ofertes i aviat ens posarem en contacte amb tu per a començar a conèixer-nos millor.

AddYou,

Compromeses amb tu


Creem un ecosistema basat en la confiança entre tots els actors dels nostres processos de selecció, que comparteixen la nostra filosofia de treball i metodologies

Els nostres Clients

Ells ja han confiat en nosaltres T’apuntes?

Experiències AddYou

Empreses amb incorporacions d’èxit

“ADDYOU” és la nostra consultoria de confiança, amb la qual treballem des de fa anys. Hem i continuem cobrint processos molt complexos dins i fora d’Espanya. Treballem amb elles tot tipus de perfils, des d’enginyers industrials fins a perfils financers, i altres molt més complexos de la nostra indústria de l’embalatge.

La fluïdesa en la comunicació, rapidesa i qualitat en els processos de selecció són les raons primordials per les quals decidim treballar amb “Addyou” i no amb altres consultories. A més d’oferir-nos la possibilitat i garantia de cobrir vacants en altres països sense haver d’acudir a empreses locals, la qual cosa ens facilita el treball des de central amb les nostres filials.

Talents que han trobat la seva oportunitat

Addyou fa del recruitment una cerca de talent més enllà de l’estrictament professional, tractant de trobar la candidata perfecta per les seves característiques professionals i sobretot personals. 

L’empatia i l’enamorament són les claus de les relacions que generen entre candidata i empresa contractant.

Al llarg de la meva trajectòria professional he tingut múltiples contactes amb empreses de recruitment, puc assegurar que el 90% d’elles, et tracten com una sèrie de dades per al seu benefici, no et donen feedback del procés i quan tractes de contactar no t’atenen i et donen llargues.

Res a veure amb el tracte i la professionalitat d’ADDYOU. Des de la primera trucada d’Alicia vaig saber que ella era una professional diferent, preocupada pel candidat, ajudant al llarg de tot el procés i fent molt fàcil la comunicació.

Excel·lent treball Alicia! No perdeu aquest” saber fer” tan diferent de les clàssiques boutiques de cerca de personal.

He estat en contacte amb perfils de recruitment i els serveis d’AddYou han estat remarcables. La seva proximitat, seguiment, capacitat comunicativa per a donar i rebre feedback i el seguiment en els processos és clarament excel·lent.

Vaig tenir l’oportunitat de conèixer a Alicia en un procés i la nostra relació ha anat creixent perquè ha continuat sent aquí per a mi i m’ha ajudat en diverses ocasions d’una manera altament efectiva.

Recomano a Addyou en el tractament i cerca de perfils diversos, ja que la seva alta empatia construeix espais segurs de manera senzilla i àgil.

Addyou Blog

T’oferim Consells i Notícies sobre Recursos Humans

Quins han estat els 5 perfils IT més demandats al 2021?

En aquest article volem analitzar quins han estat els perfils tech més demandats durant aquest 2021 per les empreses espanyoles. Comencem?

Llums i ombres de la flexibilitat laboral al 2021

Amb la sobtada arribada de la pandèmia al març de 2020 es va començar a sentir parlar a Espanya del teletreball. Què és el que millor t’ha funcionat a tu? Creus que des que s’han implantat mesures de flexibilitat laboral ets més feliç?

Bootcamp Digital: una peça clau del teu CV

La internacionalització de les empreses a causa de la globalització i la revolució tecnològica provoca canvis en l’estructura de la major part de les empreses, fent imprescindible l’especialització i actualització de les persones que treballen en l’empresa a través de la formació contínua.