Som AddYou

Som
AddYou

Les teves aliades en Selecció de Personal

Una consultora de selecció de personal i headhunting especialitzada en perfils IT, Digital & Engineer orientada a donar servei a tot tipus d’empreses: multinacionals, startups i pimes en fase de digitalització.

Què és AddYou?

Una nova manera de gestionar persones

El nostre nom, AddYou, significa uneix-te, suma’t, vine amb nosaltres en aquesta nova manera de veure les coses, de treballar, de tractar a les persones, una nova manera de gestionar els processos de selecció.

Acostumades a processos de selecció metòdics, plens de burocràcia i totalment impersonals, decidim dissenyar un mètode de treball centrat en les persones, pròxim i d’alta qualitat, valors que, gràcies a la nostra trajectòria professional en el sector podem dir que són les claus de l’ÈXIT.

Si busques acció, impuls, proactivitat, força, ganes de canviar les coses… Som la teva agència de headhunting!

Som l’Alicia i la Noemí

Professionals, amigues i expertes en Recruiting

Alicia Cerezo

Vaig estudiar magisteri per vocació i psicologia per a conèixer millor a les persones. He viscut a Barcelona i Madrid i, des de 2018 sóc una valenta emprenedora!

Gaudeixo posant els meus coneixements i experiència al servei d’aquells que busquen el seu camí, ajudant persones i empreses a créixer professionalment.

Sóc una apassionada dels animals, els viatges i la gestió de persones.

“Crec fermament que emprendre és l’actitud de voler millorar i canviar les coses, és avançar i canviar una mica el món.”

Noemi Mendoza

Sóc Llicenciada en Psicologia amb més de 15 anys d’experiència en RRHH. La meva trajectòria i els aprenentatges obtinguts m’han portat a aconseguir el meu somni: fundar AddYou per a aplicar i compartir processos de selecció basats en la qualitat i el compromís.

Busco la manera de connectar necessitats laborals amb els talents que puguin satisfer-les en una nova manera de treballar, centrada en les persones. Les meves 3 grans passions són els meus fills, la psicologia i els RRHH.

“AddYou, em permet conciliar la meva vida personal amb el món laboral, aprofundir en les persones i les seves necessitats.”

Manifest AddYou

Els nostres Valors ens defineixen

personas_round

Persones

Són el nostre motor principal, les cuidem i ens adaptem a cadascuna de les seves necessitats, posant en el centre els seus objectius i modelant els nostres processos per a aconseguir la meta, una incorporació d’èxit.

compromiso_round

Compromís

És l’eix principal del nostre “ecosistema”. La confiança entre empreses, AddYou i candidats/es és bàsica per a oferir el millor servei i el resultat esperat per tots els actors del procés.

innovacion_round

Innovació

L’equip AddYou aposta per implantar noves formes de treball, noves metodologies i processos més eficients. Ens adaptem a un món canviant i avancem amb ell per a estar a l’última.

agilidad_round

Agilitat

Analitzem tots els nostres processos amb la finalitat d’aplicar millores de manera contínua. Amb l’ajuda de clients i candidats/es guanyem en eficàcia i donem valor a cada persona que passa pels nostres processos de selecció.

collaboracion_round

Col·laboració

El nostre èxit es basa a treballar de manera transparent sempre focalitzant totes les nostres comunicacions i metodologies a aconseguir un objectiu comú, que beneficiï a totes les parts.

Per què triar AddYou?

Connectem persones i oportunitats

  • Realitzem una anàlisi continuat dels nostres processos per a millorar-los dia a dia i adaptar-los a les necessitats dels nostres clients i candidats/es, buscant la màxima agilitat i l’èxit de totes les incorporacions.
  • A través de la col·laboració de tots els actors del procés, exigim la màxima transparència, fent reports proactius de totes les fases i garantint un impacte positiu en les incorporacions als negocis i en les oportunitats dels nostres candidats/es.
  • Explorem el potencial de nous talents i així podem oferir-los experiències que els permetin créixer professionalment.

Contacta amb Nosaltres

Som la teva consultora de RRHH especialitzada

Truca’ns

Noemí – 679 42 38 56
Alicia – 686 79 50 82

Vine a veure’ns

Espacio Utopicus Barcelona
Ronda de Sant Pere, 16
Espacio Utopicus Madrid
C/ Orense 62

Segueix-nos a les nostres Xarxes Socials

Newsletter

Si vols estar informat…

“A ADDYOU, S.L. tractarem la informació que ens facilitis amb la finalitat de subscriure’t al nostre butlletí de notícies, sobre la base del teu consentiment. Se cediran les dades a The Rocket Science Group, LLC i GoDaddy, empresa situada als Estats Units, que compleix les garanties especificades en el RGPD. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a alicia.cerezo@addyou.es . Consulta la nostra Política de Privacitat per a més informació.”