Serveis AddYou

Serveis
AddYou

Preparat/da per a aconseguir els teus objectius?

A AddYou som especialistes en la gestió dels Recursos Humans per a perfils IT, Digitals & Engineer. La nostra trajectòria i experiència ens permet posar en contacte a cada talent amb les oportunitats professionals que s’ajusten a les seves habilitats i competències, oferint progressos en les seves funcions, responsabilitats i retribucions.

Què t’oferim?

Descobreix el que podem fer per tu o per la teva empresa

A través de processos personalitzats de RRHH i adaptats a les necessitats i experiències d’empreses i candidats/es formem un ecosistema de treball que ens permet oferir els millors resultats.

Recruiting & Headhunting

Busquem persones per a connectar-les amb oportunitats de projecció laboral, ajudant les empreses a trobar professionals qualificats i estalviant temps en el seu procés de selecció.

Som especialistes en la cerca de talents en les nostres àrees d’expertise: Infraestructura & Cloud Desenvolupament (programari & mobile), Data, Ciberseguretat, Transformació de Negoci (OPS), Màrqueting Digital i Enginyeria.

Startups

Oferim un servei a mida per a funcionar com a departament de RRHH extern, definir les oportunitats d’ocupació, els processos de selecció i la gestió dels recursos a llarg termini, sempre creixent al vostre costat.

Noves promeses

Som especialistes a incorporar joves talents del sector Digital, IT & Engineer que aportaran frescor i noves metodologies a la teva organització. Realitzem exhaustives anàlisis competencials que ens permeten trobar candidats/es que comparteixin la filosofia i cultura de cada empresa. A més, gestionem convenis amb escoles de negocis i universitats.

Si busques una oportunitat professional com a Desenvolupador, Enginyer, Consultor, Analista… No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres!

Les Etapes

Connectem per a triomfar?

Un treball en equip entre AddYou i l’organització que ens permet concretar les capacitats i habilitats que necessita la persona, així com les funcions que haurà de dur a terme. A més, aprofundim sobre la cultura corporativa, el tipus de equip i les metodologies de cada empresa.

De manera proactiva i a través de diferents metodologies contactem amb els professionals més adequats per a cada procés de selecció. L’experiència en selecció de personal d’AddYou ens permet connectar persones amb empreses amb una visió i valors corporatius totalment alineats.

A través de les nostres entrevistes, amb tècniques i metodologies específiques, que les converteixen en converses dinàmiques i naturals, coneixem a fons a les persones, descobrim les seves expectatives i inquietuds per a trobar la millor oportunitat professional.

Després de conèixer als diversos professionals en el nostre procés de selecció de personal, valorar les seves habilitats, la seva manera de treballar i entendre les seves expectatives, valorem juntament amb l’empresa quina persona va més en línia amb la cultura empresarial i l’oportunitat professional que ofereix. Així aconseguim satisfer totes les necessitats.

Després d’un procés de selecció que suposa una nova experiència en la trajectòria professional de cada candidat/a, realitzem, durant els primers mesos de col·laboració, un acompanyament als talents i empreses. Ens permet consolidar la relació i aconseguir els millors resultats per a millorar dia a dia.

Especialistes en perfils IT, Digital & Engineer

La nostra trajectòria en l’àmbit dels RRHH i més concretament en el sector TIC i digital, ens permet trobar el talent que necessita el teu projecte per a aconseguir resultats òptims.

Newsletter

SI VOLS ESTAR INFORMAT…

“A ADDYOU, S.L. tractarem la informació que ens facilitis amb la finalitat de subscriure’t al nostre butlletí de notícies, sobre la base del teu consentiment. Se cediran les dades a The Rocket Science Group, LLC i GoDaddy, empresa situada als Estats Units, que compleix les garanties especificades en el RGPD. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a alicia.cerezo@addyou.es . Consulta la nostra Política de Privacitat per a més informació.”