AddYou Blog

AddYou Blog

T’oferim un espai on trobar novetats sobre el sector dels RH, consells i bones pràctiques per a candidats/as i empreses. No t’ho perdis!

Quins han estat els 5 perfils IT més demandats al 2021?

En aquest article volem analitzar quins han estat els perfils tech més demandats durant aquest 2021 per les empreses espanyoles. Comencem?

Llums i ombres de la flexibilitat laboral al 2021

Amb la sobtada arribada de la pandèmia al març de 2020 es va començar a sentir parlar a Espanya del teletreball. Què és el que millor t’ha funcionat a tu? Creus que des que s’han implantat mesures de flexibilitat laboral ets més feliç?

Bootcamp Digital: una peça clau del teu CV

La internacionalització de les empreses a causa de la globalització i la revolució tecnològica provoca canvis en l’estructura de la major part de les empreses, fent imprescindible l’especialització i actualització de les persones que treballen en l’empresa a través de la formació contínua.

Continuem incorporant talent als equips de Elektrosol

Ja fa temps que Addyou i Elektrosol treballem junts, ajudant-los i acompanyant-los en el seu creixement, incorporant persones amb talent als seus equips.

Nova col·laboració amb Sollers Consulting

Estem molt contentes d’anunciar que Sollers Consulting ha confiat en AddYou per a seleccionar un equip de professionals IT per a l’obertura de les seves oficines a Barcelona. Vols saber més?

Treballem per a reduir la bretxa de gènere digital

Actualment existeix al món una bretxa de gènere al sector tecnològic que ens preocupa especialment com a dones emprenedores, especialitzades en la gestió de personal relacionat amb aquest àmbit.